Podcast “Arta de a fi barman” – Episodul 6 – “Voroave despre cafea” cu Adrian Bularca

Salutare!

Aşa cum am promis în 2019, de anul acesta vrem să fim şi mai aproape de barmanii din România!

Vrem să îi cunoaştem mai bine, să le ascultăm poveştile, să ne inspirăm de la ei şi dacă se poate, să îi inspirăm şi pe alţii, poate la început de drum, în această poveste frumoasă numită bartending.

Aşadar, pentru a realiza acest lucru, am realizat acest podcast, împreună cu cei de la Vizibil, pentru a ne atinge scopul.

Este un podcast în care vom invita fel şi fel de persoane din lumea barului, (şi nu numai)  pentru a dezbate cele mai presante lucruri care ne afectează în mod direct convieţuirea în acest habitat.

Ne-am gândit să fie simplu, fără prea multe complicaţii, sincer şi liber, deoarece nu vrem să fim constrânşi de nici un factor exterior. Vom fi doar noi şi voi, fără alte artificii. Exact aşa cum suntem, cu bune cu rele.

Vrem aici să prezentăm realitatea bartendingului românesc, văzută de la firul ierbii şi să oferim suport tuturor care au nevoie de el.

Acest podcast se va derula pe mai multe episoade iar ocazional vom face o retrospectivă, pentru a vedea ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut, unde putem îmbunătăţi sau pur şi simplu să îl adaptam la nevoile voastre şi ale noastre în acelaşi timp.

Lucrăm la această idee din 2019 şi din păcate multe episoade înregistrate s-au pierdut dar de data aceasta ne-am asigurat că vom avea toate uneltele necesare pentru a nu se repeta acest lucru şi în acelaşi timp am făcut şi un mare upgrade, în sensul că de acum ne puteţi şi urmări, nu doar asculta.

Al şaselea episod din această serie din 2020 este gata înregistrat, filmat, editat, procesat şi uploadat aşa că dacă nu mai aveţi răbdare, îl puteţi asculta direct de pe site-ul nostru.

În acest episod, l-am avut ca şi invitat pe Adrian Bularca, proprietarul „Habitat – Concept Room”, barista pasionat şi trainer SCA.

Timp de 2 ore şi 5 minute am discutat despre:

* Background-ul lu Adrian

* Meseria de barista

* Diferenţa dintre cafeaua comercială şi cea de specialitate

* Mituri legate de cafea

* Cafenele din Braşov

* Habitat, ultimul proiect al lui Adrian

* Chestii generale despre bartending

Alte menţiuni de de maximă importanţă ce apar (în ordine aleatorie) în podcast:

Monin | Andrei Tecău | Croitoria de cafea | Habitat | Schilthorn | Shake Coffee | Starbucks | Arborele de cafea | Origo | Nola | Tekafe | Cafetish | Dan Acojocăriţei | Twin Bean Coffee Shop | Spired Roastery | CH9

Puteţi viziona/asculta podcastul aici:

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=7klLCIIN1Qk

Soundcloud: https://soundcloud.com/mihai-fetcu/podcast-arta-de-a-fi-barman-episodul-6-voroave-despre-cafea-cu-adrian-bularca

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/mihai-fetcu/podcast-arta-de-a-fi-barman-episodul-6-voroave-despre-cafea-cu-adrian-bularca/

Spotify: https://spoti.fi/2vfHKwo

Apple Podcast: https://apple.co/3aJUwCh

Google Podcast:

Dacă este pe placul vostru, ne puteţi susţine cu un Like, un Share sau chiar un Subscribe,  pentru că ne dorim ca acest episod să ajungă la cât mai multe pesoane din lumea noastră minunată!

Toate cele bune,

Mihai Fetcu

No Comments Yet.

Leave a comment