Podcast “Arta de a fi barman” – Episodul 3 – „Îngropăm securea!” cu Dorin Olteanu

Salutare!

Aşa cum am promis în 2019, de anul acesta vrem să fim şi mai aproape de barmanii din România!

Vrem să îi cunoaştem mai bine, să le ascultăm poveştile, să ne inspirăm de la ei şi dacă se poate, să îi inspirăm şi pe alţii, poate la început de drum, în această poveste frumoasă numită bartending.

Aşadar, pentru a realiza acest lucru, am realizat acest podcast, împreună cu cei de la Vizibil, pentru a ne atinge scopul.

Este un podcast în care vom invita fel şi fel de persoane din lumea barului, pentru a dezbate cele mai presante lucruri care ne afectează în mod direct convieţuirea în acest habitat.

Ne-am gândit să fie simplu, fără prea multe complicaţii, sincer şi liber, deoarece nu vrem să fim constrânşi de nici un factor exterior. Vom fi doar noi şi voi, fără alte artificii. Exact aşa cum suntem, cu bune cu rele.

Vrem aici să prezentăm realitatea bartendingului românesc, văzută de la firul ierbii şi să oferim suport tuturor care au nevoie de el.

Acest podcast se va derula pe mai multe episoade iar ocazional vom face o retrospectivă, pentru a vedea ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut, unde putem îmbunătăţi sau pur şi simplu să îl adaptam la nevoile voastre şi ale noastre în acelaşi timp.

Lucrăm la această idee din 2019 şi din păcate multe episoade înregistrate s-au pierdut dar de data aceasta ne-am asigurat că vom avea toate uneltele necesare pentru a nu se repeta acest lucru şi în acelaşi timp am făcut şi un mare upgrade, în sensul că de acum ne puteţi şi urmări, nu doar asculta.

Al doilea episod din această serie din 2020 este gata înregistrat, filmat, editat, procesat şi uploadat aşa că dacă nu mai aveţi răbdare, îl puteţi asculta direct de pe site-ul nostru.

În episodul acesta l-am avut invitat pe Dorin Olteanu, un tânăr antreprenor din Braşov, proprietar al localului D.O.R din Tohanu Nou, judeţul Braşov, care se caracterizează ca făcând parte din „noul val de fraieri”.

Timp de 1 oră şi 31 de minute am discutat despre:

* Background-ul lui Dorin

* Ruptura dintre angajaţii din industria ospitalităţii şi angajatori

* Bussiness-ul în HoReCa

* Cele mai des întâlnite nemulţumiri ale angajaţilor

* Posibile soluţii pentru aceste nemulţumiri

* Procesul de concediere al angajaţilor

* Restaurantul D.O.R

* Materia primă din restaurante (conceptul de organic)

* Chestii generale despre angajaţi

Vă invităm să vizionaţi/ascultaţi acest episod şi ca de fiecare dată, vă încurajăm să veniţi cu orice fel de critică, pentru ca ea ne va ajuta să fim mai buni pe viitor.

Puteţi viziona/asculta podcastul aici:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=b6JzfxeEYLI&t=307s

Soundcloud: https://soundcloud.com/mihai-fetcu/podcast-arta-de-a-fi-barman-episodul-3-ingropam-securea-cu-dorin-olteanu

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/mihai-fetcu/podcast-arta-de-a-fi-barman-episodul-3-%C3%AEngrop%C4%83m-securea-cu-dorin-olteanu/

Spotify: https://open.spotify.com/show/0qDsxEfBpVVNJARXAUCdHd

Apple: https://podcasts.apple.com/us/podcast/arta-de-a-fi-barman/id1494710479?ign-mpt=uo%3D4&fbclid=IwAR3Y6is-yyfRLo_yjy40oK69xSm9H6_cN6pWDsGCmCmpPQMzDGv1HMr666w

Google Podcast: https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8xMjgxODhmYy9wb2RjYXN0L3Jzcw%3D%3D&fbclid=IwAR3dV-wxQ47boSFSxu4nQ7z5nRjm3_vAX7TlS481YCeRNdlcsnWVEjMGFp8

Dacă este pe placul vostru, ne puteţi susţine cu un Like, un Share sau chiar un Subscribe,  pentru că ne dorim ca acest episod să ajungă la cât mai multe pesoane din lumea noastră minunată!

Toate cele bune,

Mihai Fetcu

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment