Salutare!
Aşa cum am promis în 2019, de anul acesta vrem să fim şi mai aproape de barmanii din România!
Vrem să îi cunoaştem mai bine, să le ascultăm poveştile, să ne inspirăm de la ei şi dacă se poate, să îi inspirăm şi pe alţii, poate la început de drum, în această poveste frumoasă numită bartending.
Aşadar, pentru a realiza acest lucru, am realizat acest podcast, împreună cu cei de la Vizibil, pentru a ne atinge scopul.
Este un podcast în care vom invita fel şi fel de persoane din lumea barului, pentru a dezbate cele mai presante lucruri care ne afectează în mod direct convieţuirea în acest habitat.
Ne-am gândit să fie simplu, fără prea multe complicaţii, sincer şi liber, deoarece nu vrem să fim constrânşi de nici un factor exterior. Vom fi doar noi şi voi, fără alte artificii. Exact aşa cum suntem, cu bune cu rele.
Vrem aici să prezentăm realitatea bartendingului românesc, văzută de la firul ierbii şi să oferim suport tuturor care au nevoie de el.
Acest podcast se va derula pe mai multe episoade iar ocazional vom face o retrospectivă, pentru a vedea ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut, unde putem îmbunătăţi sau pur şi simplu să îl adaptam la nevoile voastre şi ale noastre în acelaşi timp.
Lucrăm la această idee din 2019 şi din păcate multe episoade înregistrate s-au pierdut dar de data aceasta ne-am asigurat că vom avea toate uneltele necesare pentru a nu se repeta acest lucru şi în acelaşi timp am făcut şi un mare upgrade, în sensul că de acum ne puteţi şi urmări, nu doar asculta.
Primul episod din această serie din 2020 este gata înregistrat, filmat, editat, procesat şi uploadat aşa că dacă nu mai aveţi răbdare, îl puteţi asculta direct de pe site-ul nostru.
În episodul acesta l-am avut invitat pe Albert C. David, un tânăr barman din Braşov care preferă să fie „un om necunoscut care apare de nicăieri şi te surprinde într-un mod plăcut”. Pasiunea sa stă de fapt „în reacţia oamenilor atunci când gustă din creaţiile sale, precum şi disciplina din spatele barului”.
Timp de 2 ore şi 43 de minute am stat de vorbă despre:
* Background-ul lui Albert
* Etapele prin care Albert a trecut pentru a ajunge barmanul de astăzi
* Experienţa sa la AHA şi procesul prin care poţi ajunge acolo ca şi student
* Experienţele sale avute prin hotelurile de 5* unde a lucrat ca intern dar şi barman-ospătar.
* Modul prin care Albert se setează pentru a aborda orice eveniment din viaţa sa, aici putând fi orice job sau concurs
* Experienţa sa competiţională din România dar şi din afară
* Bacardi Legacy şi cocktail-ul său câştigător „Straw Fedora”
* Planurile sale de viitor
* Lucruri generale despre bartending şi ospitalitate
Alte menţiuni de de maximă importanţă ce apar (în ordine aleatorie) în podcast:
Monin | Ionuţ Basarab | BDG | Timeea Țivrea | Sergiu Biriş | Shingo Gokan | IBA | Steve Schneider | Codrea Ṣtefan | Cabinet 3 | Simon Sinek | Vizibil | Lucian Turcu | Liviu Popică | Giovanni (doar pentru cei din Braşov) | Marathon Competition | DPC (Lucian & Florin) | Zoltan Nagy | Moscovski Bar | Kovacs Levente | Împreună dăm culoare speranţei
Vă invităm să vizionaţi/ascultaţi acest episod şi ca de fiecare dată, vă încurajăm să veniţi cu orice fel de critică, pentru ca ea ne va ajuta să fim mai buni pe viitor.
Puteţi viziona/asculta podcastul aici:
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MUPuL4LpwcA&t=5044s
Soundcloud: https://soundcloud.com/mihai-fetcu
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/mihai-fetcu/
Spotify: https://open.spotify.com/show/0qDsxEfBpVVNJARXAUCdHd
Dacă este pe placul vostru, ne puteţi susţine cu un Like, un Share sau chiar un Subscribe, pentru că ne dorim ca acest episod să ajungă la cât mai multe pesoane din lumea noastră minunată!
Toate cele bune,
Mihai Fetcu