Pe repede ‘nainte: Mafia şi barmanii

Salutare!

O să fiu rapid!

Văd că sunt mulți dintre voi care ați cerut şi materiale mai scurte şi cum “your wish is my command”, iată-ne ajunşi la o nouă rubrică unde (sper eu) vom trata rapid subiectul, în maxim 5 minute. (pe canalul de YouTube am introdus şi video-uri mai mici, deci de toate pentru toată lumea)

Subiectul de astăzi: mafia. Mai exact filmul, “Clanul Sopranos”, unde avem o scenă faimoasă în care Paulie discuta cu Silvio şi îi spunea că este îngrijorat pentru că Tony (Soprano) parcă nu se mai purta la fel cu el, nu mai erau atât de apropiați. La care Silvio i-a spus:

“Paulie, în lumea noastră eşti la fel de bun ca ultimul plic pe care îl aduci şefului!”

Aşa este şi în lumea noastră! Stăteam de vorbă la telefon cu un barman vechi acu’ ceva timp şi zicea: ”eu sunt cel care a creat cocktail-ul “X” acu’ 32421213 de ani. Nu era nimic în genul acesta pe vremea aceea”.

Acum stau şi mă întreb, doar la asta ne rezumăm? La o victorie obținută în urmă cu câțiva ani? În rest ce ai mai făcut? Ce cursuri ai mai urmat? Ce cărți ai mai citit? Ce reviste? În ce baruri ai fost? La ce convenții? Ce proiecte ai mai avut? Ce concursuri ai bifat?

Cred că este timpul să nu mai trăim din amintiri şi să ne racordăm la realitate, care de regulă, la sfârşitul zilei, mereu câştigă! S-ar putea ca ceea ce ai realizat tu acu’ 10 ani să nu mai fie de actualitate acum şi să îți dai seama că nu ajută pe nimeni faptul că “pe vremea ta” stăteau altfel treburile.

Astăzi. Prezent. Acum! Ce ai făcut şi ce te recomandă?

Cu cât punem mai mult această întrebare, cu atât scăpăm mai repede de fraude.

Gata, vă las! Mă duc să văd ce video a mai scos Silviu Popa.

Toate cele bune,

Mihai

No Comments Yet.

Leave a comment